Εβδομαδιαία Εφημερία
Mon
08:00 - 24:00
Tue
00:00 - 08:00
Wed
08:00 - 24:00
Thu
00:00 - 08:00
Fri
08:00 - 24:00
Sat
00:00 - 08:00
Sun
08:00 - 24:00
213 2009000
info@aglaiakyriakou.gr
  • “Είμαστε υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος. Χρέος μας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας σε ΟΛΑ τα παιδιά αδιακρίτως με ευαισθησία, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και ευγένεια. Το χρέος μας αυτό όποιες κι αν είναι οι ελλείψεις ή οι ατέλειές μας δε συμβιβάζεται. Αναγνωρίζουμε ότι στο έργο μας αρωγοί εκτός από την πολιτεία είναι οι εθελοντές, χορηγοί, δωρητές του Νοσοκομείου προς τους οποίους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Οι παρατηρήσεις, η έκφραση δυσαρέσκειας, τα παράπονα και οι προτάσεις των πολιτών συμβάλλουν στη βελτίωσή μας και είναι ευπρόσδεκτα. Στο νοσοκομείο λειτουργεί Γραφείο Επικοινωνίας με τον πολίτη για το σκοπό αυτό και αποτελεί άμεση ευθύνη της Διοίκησης η ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών.”

    Ο Πρόεδρος

    Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
    by
  • ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝΤο κέντρο δηλητηριάσεων είναι τμήμα του Παθολογικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» και έχει ιδρυθεί από τον Καθηγητή της ΒΠΠΚ κ. Κ. Παπαδάτο με Διευθυντή τον Αμ. Επίκουρο Καθηγητή κ. Π. Βλάχο το 1975. Το Κέντρο Δηλητηριάσεων είναι ένα και μοναδικό τμήμα για κάλυψη όλης της Ελλάδας και της Κύπρου με σκοπό την παροχή πληροφοριών για αντιμετώπιση δηλητηριάσεων στις Μονάδες Υγείας της χώρας, σε ιδιώτες γιατρούς και στο κοινό. Μέσος όρος πραγματικών περιστατικών που αντιμετωπίζονται κατ” έτος: 35.000

    by
<
>
ΝοσηλείαΝοσηλεία

Νοσηλεία

Εξωτερικά ιατρείαΕξωτερικά ιατρεία

Εξωτερικά ιατρεία

ΕπισκεπτήριοΕπισκεπτήριο

Επισκεπτήριο

Υπηρεσίες ΥποστήριξηςΥπηρεσίες Υποστήριξης

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προκήρυξη ΣΟΧ1/2020, για σύναψη ατομικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών εστίασης και σίτισης του Νοσοκομείου μας με ειδικότητες ΔΕ Μαγείρων και ΥΕ Προσωπικού Εστίασης (Λαντζέρηδων)

Προκήρυξη ΣΟΧ1/2020, για σύναψη ατομικών συμβάσεων ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών εστίασης και σίτισης του Νοσοκομείου μας με ειδικότητες ΔΕ Μαγείρων και ΥΕ Προσωπικού Εστίασης (Λαντζέρηδων)

Ανακοίνωση ΠροκήρυξηςΑνάρτηση Προκήρυξης στο ΔιαύγειαΠαράρτημα  Ανακοίνωσης ΣΟΧ. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση ΣΟΧ.

Posted:

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1Α/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Posted:

4ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα "Ενδοκρινολογικά Προβλήματα του Παιδιού και του Εφήβου"

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας σε συνεργασία με το Ενδοκρινολογικό-Αύξησης & Ανάπτυξης Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Π. & Α. Κυριακού”, διοργανώνει το 4ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Ενδοκρινολογικά Προβλήματα του Παιδιού και του Εφήβου», στις 11-12 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Titania, Αθήνα.

Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση θα συμμετέχουν έγκριτοι Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδική Παχυσαρκία και στην Παιδοενδοκρινολογία

Το πλήρες πρόγραμμα του Συμποσίου μπορείτε να δείτε εδώ.

Posted:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Αναστέλλονται, μέχρι νεωτέρας, τα πρωινά τακτικά ραντεβού των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»,

βάσει της 12282 /15-3-2020 απόφασης της 1ης ΥΠΕ Αττικής

Posted:

Λειτουργία Μονάδας Χειρουργικής Ήπατος- Χοληφόρων- Παγκρέατος, Νοσοκομείου Παίδων "Π. & Α. Κυριακού"

Στο Νοσοκομείο Παίδων “Π. &.Α. Κυριακού”, εγκρίθηκε  η σύσταση   Μονάδας Χειρουργικής Ήπατος- Χοληφόρων- Παγκρέατος, στον Χειρουργικό τομέα  με την υπ αριθμό 3  1/2/2018, Θέμα 3 απόφαση του Δ. Σ.

Η επιτυχία και η εξέλιξη της εν λογω Μονάδας οφείλεται στην πρωτοβουλία και άψογη συνεργασία των Παιδοχειρουργικών Κλινικών του Νοσοκομείου μας (Διευθυντές κκ Γ. Πετούσης και Α. Πασσαλίδης),  με τον Αναπληρωτή  Καθηγητής της Β. Χ΄ του Πανεπιστήμιου Αθηνών του Λαϊκού  Νοσοκομείου κ. Ευστάθιο Αντωνίου και  τον  Καθηγητή του Αρεταιείου Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Πολυδώρου. Η άψογη αυτή συνεργασία βέβαια ολοκληρώθηκε με τους ιατρούς του Αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων ‘Π &Α Κυριακού’, καθώς και τους ιατρούς της ΜΕΘ και του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου. Σημαντική είναι η προσφορά του νοσηλευτικού προσωπικού, όλων των τμημάτων του νοσοκομείου, σε αυτή την προσπάθεια.

 

Κατά το διάστημα 15-7-2009 έως 3-10-2018 χειρουργήθηκαν  μόνον από τον κ. Αντωνίου περισσότερα από 60 παιδιά  από τα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας  και από όλη την Ελληνική Επικράτεια, εκ των οποίων τα ογκολογικά περιστατικά νοσηλεύτηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΔΑ».

Είναι σημαντικό να τονισθεί, ότι η  δημιουργία αυτής της Μονάδας και η περαιτέρω λειτουργία της ωφελεί το ελληνικό δημόσιο,  για τον λόγο ότι  η νοσηλεία κάθε περιστατικού στο εξωτερικό κοστίζει από 60.000 έως 100.000 Ευρώ.

Σημειωτέον, ότι διακεκριμένα κέντρα του εξωτερικού αρνήθηκαν να αναλάβουν κάποια από αυτά  τα περιστατικά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν στην χώρα μας με απόλυτη επιτυχία,  με μηδενική θνησιμότητα,  εξασφαλίζοντας υψηλό προσδόκιμο επιβίωσης.

 

Η ως άνω Μονάδα του Νοσοκομείου μας, με την γνώση και εμπειρία όλης της ομάδας και την επισημοποίηση της από τον Χειρουργικό Τομέα, αποτελεί πια Κέντρο Αναφοράς για περιστατικά Ήπατος- Χοληφόρων- Παγκρέατος, για όλη την Ελλάδα, αλλά και για γείτονες χώρες.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης νέων συναδέλφων, καθώς και ερεθίσματα σε αυτούς να σχοληθούν με το ως άνω αντικείμενο, τόσο κλινικά, όσο και ερευνητικά. Έχουν ήδη γίνει αρκετές παρουσιάσεις σε συνέδρια με τα ως άνω περιστατικά, δημοσιεύσεις άρθρων και μία Διδακτορική Διατριβή είναι σε εξέλιξη.

Posted:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΧ1/2017

Στις 02/04/2018 αναρτήθηκαν στα  καταστήματα της υπηρεσία μας το υπ΄αριθμ. πρωτ. 5594/30.3.2018 πρακτικό της τριμελούς επιτροπής κατάρτισης προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων για επιλογή προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου της κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Εστίασης (Τραπεζοκόμοι/ες διανομής γευμάτων) καθώς και οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προαναφερόμενης κατηγορίας . Πρακτικό Επιτροπής. Προσωρινοί Πίνακες κατάταξης  της κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Εστίασης (Τραπεζοκόμοι/ες διανομής γευμάτων).

 

Oι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν ένσταση, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, ήτοι από 03/04/2018 έως και 12/04/2018. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).  Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Posted:

Ανακοίνωση παιδοψυχιατρικού τμήματος 17/06/2015

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών μαθημάτων του παιδοψυχιατρικού τμήματος θα δοθούν σε 10 μέρες από τη γραμματεία της Παιδοψυχιατρικής κλινικής στο 2ο όροφο του Νοσοκομείου Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2132009402 .

Posted:

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανακοίνωση υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Το Νοσοκομείο ανακοινώνει την προκήρυξη ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί στη Μεσογείων 24 (5ος όροφος) από 01/05/2013 έως και 10/05/2013. Ανακοίνωση Προκήρυξης. Έντυπο Αίτησης. Παράρτημα Ανακοινώσεων.

Ανακοίνωση Προκήρυξης.

Έντυπο Αίτησης.

Παράρτημα Ανακοινώσεων.

Posted: