Επισκέπτες

AFLAIA-KYRIAKOY-PAIDON-episkeptesΓενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού

Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι συγκεκριμένες και χωρίζονται σε δύο περιόδους: 

Χειμερινή περίοδος (1/11 – 30/4)
Από 11.00πμ έως 12.00πμ και από 15.30μμ έως 17.30μμ

Θερινή περίοδος (1/5 – 30/10)
Από 11.00πμ έως 12.00πμ και από 16.30μμ έως 20.00μμ

Πληροφορίες και κανόνες για του επισκέπτες:

  • Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» ενθαρρύνει τη διαδικασία επισκεπτηρίου και της προσφοράς των επισκεπτών στη φροντίδα του ασθενούς με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών παραμονής στο Νοσοκομείο.

  • Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν οι επισκέπτες να συμβάλλουν στην βελτίωση της παραμονής στο Νοσοκομείο, όπως για παράδειγμα με τη βοήθεια στη διατροφή. Το Νοσοκομείο υποστηρίζει και πλαισιώνει οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια.

  • Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι συγκεκριμένες ώστε οι ασθενείς να ξεκουράζονται και να αναρρώνουν σωστά. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει και αρκετός χρόνος για την καθημερινή φροντίδα των ασθενών. Μέσα στο δωμάτιο του ασθενούς δεν θα πρέπει να βρίσκονται πάνω από δύο επισκέπτες την ίδια στιγμή.

  • Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι ασθενείς χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου. Παρακαλούμε να δείξετε τη δέουσα προσοχή και διακριτικότητα προς τους υπόλοιπους ασθενείς.

  • Το Νοσοκομείο αναγνωρίζει την ανάγκη επίσκεψης εκτός ωρών επισκεπτηρίου και αυτό μπορεί να διευθετηθεί σε συνεννόηση με το προσωπικό. Τα παιδιά – επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο Τμήμα ή την Κλινική. Σε περιπτώσεις μεταδοτικής ασθένειας υπάρχει περίπτωση απαγόρευσης των επισκέψεων.

Κάπνισμα
Το κάπνισμα απαγορεύεται στους χώρους του Νοσοκομείου συμπεριλαμβανομένου και του προαυλίου χώρου.  Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται έξω από την κεντρική είσοδο.

Ζητήστε πληροφορίες για τους συγκεκριμένους χώρους, ωστόσο η εισαγωγή του παιδιού σας στο Νοσοκομείο αποτελεί ευκαιρία για την οριστική διακοπή του καπνίσματος.
Εάν θέλετε πληροφορίες για την απεξάρτηση από το κάπνισμα, ρωτήστε κάποια από τα μέλη του Νοσηλευτικού προσωπικού.

Χρήση κινητής τηλεφωνίας
Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας εκπέμπουν σήματα τα οποία αλληλεπιδρούν με τον ιατρικό εξοπλισμό και ζημιώνουν τους ασθενείς. Σας παρακαλούμε να κλείνετε τα κινητά τηλέφωνα κατά την παραμονή σας στο Νοσοκομείο.