Εβδομαδιαία Εφημερία
Mon
08:00 - 24:00
Tue
00:00 - 08:00
Wed
08:00 - 24:00
Thu
00:00 - 08:00
Fri
08:00 - 24:00
Sat
00:00 - 08:00
Sun
08:00 - 24:00
213 2009000
info@aglaiakyriakou.gr
  • “Είμαστε υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος. Χρέος μας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας σε ΟΛΑ τα παιδιά αδιακρίτως με ευαισθησία, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και ευγένεια. Το χρέος μας αυτό όποιες κι αν είναι οι ελλείψεις ή οι ατέλειές μας δε συμβιβάζεται. Αναγνωρίζουμε ότι στο έργο μας αρωγοί εκτός από την πολιτεία είναι οι εθελοντές, χορηγοί, δωρητές του Νοσοκομείου προς τους οποίους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Οι παρατηρήσεις, η έκφραση δυσαρέσκειας, τα παράπονα και οι προτάσεις των πολιτών συμβάλλουν στη βελτίωσή μας και είναι ευπρόσδεκτα. Στο νοσοκομείο λειτουργεί Γραφείο Επικοινωνίας με τον πολίτη για το σκοπό αυτό και αποτελεί άμεση ευθύνη της Διοίκησης η ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών.”

    Ο Πρόεδρος

    Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
    by
  • ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝΤο κέντρο δηλητηριάσεων είναι τμήμα του Παθολογικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» και έχει ιδρυθεί από τον Καθηγητή της ΒΠΠΚ κ. Κ. Παπαδάτο με Διευθυντή τον Αμ. Επίκουρο Καθηγητή κ. Π. Βλάχο το 1975. Το Κέντρο Δηλητηριάσεων είναι ένα και μοναδικό τμήμα για κάλυψη όλης της Ελλάδας και της Κύπρου με σκοπό την παροχή πληροφοριών για αντιμετώπιση δηλητηριάσεων στις Μονάδες Υγείας της χώρας, σε ιδιώτες γιατρούς και στο κοινό. Μέσος όρος πραγματικών περιστατικών που αντιμετωπίζονται κατ” έτος: 35.000

    by
<
>
ΝοσηλείαΝοσηλεία

Νοσηλεία

Εξωτερικά ιατρείαΕξωτερικά ιατρεία

Εξωτερικά ιατρεία

ΕπισκεπτήριοΕπισκεπτήριο

Επισκεπτήριο

Υπηρεσίες ΥποστήριξηςΥπηρεσίες Υποστήριξης

Υπηρεσίες Υποστήριξης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας κατά την 30η/16.12.2021 θ:15 Συνεδρίασή του απεδέχθη την ευγενική πρόσφορά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) προς το Δημοτικό Σχολείο του Νοσοκομείου μας, «εις μνήμην του Καθηγητή Παύλου Τούτουζα», σε γραφική ύλη, υλικά χειροτεχνίας και κατασκευών και λογοτεχνικά βιβλία για παιδία  οκτώ (8) έως έντεκα (11) ετών, καθώς και την σημαντική δέσμευση να το «υιοθετήσει» για την επόμενη χρονιά προκειμένου το Σχολείο να δεχθεί την φροντίδα και την στήριξη του Ιδρύματος στις τρέχουσες ανάγκες του.  Η πράξη αυτή στη μνήμη του Καθηγητή Παύλου Τούτουζα, αποδίδει, με ιδεώδη τρόπο, τιμή στο σημαντικό επιστήμονα και φωτίζει το βαθιά φιλάνθρωπο χαρακτήρα του μεγάλου αυτού λειτουργού. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δραστηριότητες και ενέργειες σαν αυτή αποτελούν  το καλύτερο, διαχρονικό παράδειγμα για όλους μας.