Εβδομαδιαία Εφημερία
Mon
08:00 - 24:00
Tue
00:00 - 08:00
Wed
08:00 - 24:00
Thu
00:00 - 08:00
Fri
08:00 - 24:00
Sat
00:00 - 08:00
Sun
08:00 - 24:00
213 2009000
info@aglaiakyriakou.gr
  • “Είμαστε υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος. Χρέος μας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας σε ΟΛΑ τα παιδιά αδιακρίτως με ευαισθησία, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και ευγένεια. Το χρέος μας αυτό όποιες κι αν είναι οι ελλείψεις ή οι ατέλειές μας δε συμβιβάζεται. Αναγνωρίζουμε ότι στο έργο μας αρωγοί εκτός από την πολιτεία είναι οι εθελοντές, χορηγοί, δωρητές του Νοσοκομείου προς τους οποίους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Οι παρατηρήσεις, η έκφραση δυσαρέσκειας, τα παράπονα και οι προτάσεις των πολιτών συμβάλλουν στη βελτίωσή μας και είναι ευπρόσδεκτα. Στο νοσοκομείο λειτουργεί Γραφείο Επικοινωνίας με τον πολίτη για το σκοπό αυτό και αποτελεί άμεση ευθύνη της Διοίκησης η ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών.”

    Ο Πρόεδρος

    Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
    by
  • ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝΤο κέντρο δηλητηριάσεων είναι τμήμα του Παθολογικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» και έχει ιδρυθεί από τον Καθηγητή της ΒΠΠΚ κ. Κ. Παπαδάτο με Διευθυντή τον Αμ. Επίκουρο Καθηγητή κ. Π. Βλάχο το 1975. Το Κέντρο Δηλητηριάσεων είναι ένα και μοναδικό τμήμα για κάλυψη όλης της Ελλάδας και της Κύπρου με σκοπό την παροχή πληροφοριών για αντιμετώπιση δηλητηριάσεων στις Μονάδες Υγείας της χώρας, σε ιδιώτες γιατρούς και στο κοινό. Μέσος όρος πραγματικών περιστατικών που αντιμετωπίζονται κατ” έτος: 35.000

    by
<
>
ΝοσηλείαΝοσηλεία

Νοσηλεία

Εξωτερικά ιατρείαΕξωτερικά ιατρεία

Εξωτερικά ιατρεία

ΕπισκεπτήριοΕπισκεπτήριο

Επισκεπτήριο

Υπηρεσίες ΥποστήριξηςΥπηρεσίες Υποστήριξης

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Author Archives: Giorgos Dimitroglou

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας κατά την 30η/16.12.2021 θ:15 Συνεδρίασή του απεδέχθη την ευγενική πρόσφορά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) προς το Δημοτικό Σχολείο του Νοσοκομείου μας, «εις μνήμην του Καθηγητή Παύλου Τούτουζα», σε γραφική ύλη, υλικά χειροτεχνίας και κατασκευών και λογοτεχνικά βιβλία για παιδία  οκτώ (8) έως έντεκα (11) ετών, καθώς και την σημαντική δέσμευση να το «υιοθετήσει» για την επόμενη χρονιά προκειμένου το Σχολείο να δεχθεί την φροντίδα και την στήριξη του Ιδρύματος στις τρέχουσες ανάγκες του.  Η πράξη αυτή στη μνήμη του Καθηγητή Παύλου Τούτουζα, αποδίδει, με ιδεώδη τρόπο, τιμή στο σημαντικό επιστήμονα και φωτίζει το βαθιά φιλάνθρωπο χαρακτήρα του μεγάλου αυτού λειτουργού. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δραστηριότητες και ενέργειες σαν αυτή αποτελούν  το καλύτερο, διαχρονικό παράδειγμα για όλους μας.

Διακήρυξη «Διεθνή ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)»

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΕΥ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

35o WEBINAR ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ & ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στην 35η ημερίδα Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής που και φέτος υπό τη σκιά της πανδημίας, θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Θέμα της φετινής ημερίδας, το ¨τραύμα¨, μια επίσης παγκόσμια νόσος που έχει χαρακτηρισθεί ως ¨πανδημία¨.

Έμπειροι συνάδερφοι αλλά και η νέα γενιά των παιδιάτρων εντατικολόγων θα έχει την ευκαιρία να μοιρασθεί μαζί σας, γνώσεις και εμπειρίες σε θέματα όπως αυτά της πρόληψης, της ¨πρώτης χρυσής ώρας¨ αλλά και της συλλογικής αντιμετώπισης του παιδιού- πολυτραυματία από τον τόπο του ατυχήματος έως και μια δομή αποκατάστασης.

Σας περιμένουμε στις 23 του Οκτώβρη.

 

Φιλιππία Νικολάου

Διευθύντρια ΜΕΘ Γ.Ν.Π.Α. ¨Π. & Α. Κυριακού¨

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEBINAR ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ & ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης με πληροφορίες για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε.

Επικαιροποίηση πρωτοκόλλων διαχείρισης ασθενών, συνοδών και επαγγελματιών υγείας στα πλαίσια της πανδημίας COVID 19

Διεθνής Κοινός Ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, για την Ετήσια προμήθεια ιατρικών αερίων (υγρό άζωτο, υγρό οξυγόνο, φιάλες ιατρικών αερίων)

Ενημέρωση των ενδιαφερομένων επί των αλλαγών που αποφασίστηκαν για την χρονική μετάθεση των ημερομηνιών διενέργειας του Διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας του Κεντρικού Νοσοκομείου των Παραρτημάτων και των Δομών του» (CPV: 90910000-9) Φ. 37/20, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 10109,1